- Vändpunkt?

Kan det verkligen vara så att det vänder för oss nu?! Törs inte hoppas för mycket... Snälla, håll tummarna för oss! :]

- ...



...Snart är jag korthårig igen.

FAN, jag vill inte!!



- Lokalvårdare nästa?

Idag fick vi äntligen fingrarna ur och for till polisstation. Nu ska vi bara invänta sms:et som ska berätta när vi får åka tillbaka och hämta ut passen. Killarna blev såklart supersöta, hur jag och Per blev, är en annan femma ;)


Jag och pojkarna var och hälsa på på 'gammeljobbet' igår. Trevligt som alltid!
Harry tyckte inte det var dags för hemgång när jag tyckte det, han ville hellre hjälpa Sandra städa. Jag tror minsann han kommer bli lokalvårdare när han blir stor!


- Billig kropp köpes

Igår på stan var jag och provade olika bikinisar (hur böjer man ordet bikini?). Var jag inte nog deppad över min kropp innan det så lovar jag er att jag blev det då! FY FAN säger jag bara, vilken jävla osmickrande kropp jag har! Det har jag varit medveten om sen länge, men när man står där i provhytten i bikini, då syns ALLT. Tur vi inte har speglar så man kan se både fram och baksidan hemma... Att jag inte visar mig utan kläder säger sig självt.
Jag är för sjutton inte ens 23 och ser utsåhär! Blä!!! Vinner jag mycket pengar vet jag vad jag ska sprätta dom på, det är ett som är säkert!

Mamma, du behöver inte skriva att jag duger som jag är, jag är fin osv. Jag har egna ögon, och jag är inte blind - inte än i alla fall! ;P

- Kasta pengar i sjön

Idag kastade jag bort tvåhundra spänn i sjön! Typ.

Jag köpte mig en tröja, men när vi kom hem hittade jag inte den påsen nånstans! Harry bar den nästan till bilen, sen la jag den i vagnen sen vet jag inte vars den for?! For tillbaka och kollade på coopparkeringen, var även in och frågade om någon lämnat in en påse med en vit tröja, men icket.


Så om någon av mina läsare hör att någon hittat en Vero Moda påse med en vit kortärmad, lång över rumpan med bilder på flera ansikten på, så kan ni ju haja till. Det kanske är min tröja som någon själ funnit och behållt för sig själv?
Visst, det var 'bara' 200:-, men 200:- är mycket för en mammaledig en som jag!



- Bryn




Jag ser nu när jag tittar på inlägget att mina bryn ser ut som hej kom och hjälp mig!
Om någon är duktig på att forma bryn som skulle passa mig, tar jag tacksamt emot hjälp! =]



- Förnyelse


Harrys konstverk, ritat på sig själv...





Hälla vatten från det ena glaset till det andra är väldigt roligt. Koncentrerad kille!







Och så mina förnyelser...

Ni kan ju ignorera det feta munsåret som pryder min läpp!!








Jag är supernöjd med naglarna! Hoppas att jag inte är så stömlig och förstör naglarna nu bara... Men med min tur så har jag väl tappat den första på ett par dagar bara... :/


- Ny människa!

Nu är jag långhårig igen! Och jag älskar det! :D
Visst, håret hade kunnat se bättre ut, men nu ser det ut såhär och det duger. För mig i alla fall! =]




Imorgon ska jag använda en av mina julklappar jag fick. Jag ska nämligen göra mina naglar. KUL!
Jag kommer ha så fina händer sen ;]

Det var då en himla bra julklapp tycker jag. Även massage, spabehandling, frisörbesök och dylikt, är saker jag ogärna sätter pengarna på! Så att få det i klapp/present är ju utmärkt!
Eller vad tycker ni? Är ni duktiga att spendera pengar på er själv eller sprättar ni dom hellre på annat, som barnen tex? ;)



-Imorgon kommer jag vara som en ny människa... Typ!


- Förskola hit, förskola dit...

Föräldrar som läser, som har sina barn på dagis, hur har ni fyllt i?!
Kan man inte skriva första, andra och tredjehandsval?? I så fall vars? Eller kan man bara söka en förskola?


- Människomöten

Igår när jag och pojkarna var ute och gick kom jag att tänka på en sak...
 
Man möter ju ofta folk på sina promenader, det beror i och för sig vars man går, men vi brukar då göra det. Jag är en sån person som vill hälsa på alla jag möter. Tycker liksom det hör till mänskligt hyffs.. Jag må vara från en liten by där alla känner alla, och där man jämt hälsar på varandra, men jag har fortsatt med det jag är uppvuxen med, att hälsa på folk.
Det jag kan bli sur och irriterade över när jag möter folk, är att vissa tittar ner i marken, andra tittar åt ett annat håll och vissa tittar på en men inte hälsar. Varför?! Möter jag en annan människa ler jag och säger hej. Ibland då jag hälsar och jag vet att personen i fråga HÖR och SER att jag säger hej, så tittar bara personen i fråga bara på mig och sen fortsätter gå. Utan att säga hej... VARFÖR?! Endel har så fullt upp med att hålla hårt i sina hundar att dom inte törs släppa ögonen från dom och kolla upp.
Ser jag så hemsk ut, eller tror dom att det är farligt att hälsa? Så svårt är det väl ändå inte att öppna munnen och säga ett ord?




Hur gör ni, hälsar ni på dom ni möter?
Är du en sån som inte brukar/vill hälsa på andra, hur kommer det sig då?


- Jag ger upp

Det är för helvete inte sant!!!!!
Snart tar jag och gräver ner mig någonstans!
Samma visa, gång på gång...

Snart ger jag allvarligt upp!

- Sjukstuga

Måndagnatt kom Per hem tidigare från jobbet, inte för att han möjligen ville överraska mig och göra mig glad, utan för att han hade börjat spy!

Magsjukan kom alltså och knackade på vår dörr måndagnatt. Trodde, eller snarare hoppades, att den bara hade gått fel. Men se icket.. Hela natten vaknade jag av att jag hörde min kära sängkamrat ha det mysigt med hinken. Fullt lika mysigt var det inte för mig!

Tisdagmorgon kom, som kom alldelens förtidigt om ni frågar mig! Strax före sex hördes Harrys ljuva stämma från hans rum ropa efter mamma. Var ju bara stiga upp... Efter morgonbestyren tog vi oss en promenad och sådär. Kände mig fortfarande pigg och tänkte att jag inte insjuknar, det har jag inte gjort när Harry haft magsjuka. varför skulle jag göra det nu?! Men timmarna gick och jag började få ont i magen. Jahapp, nu åker jag också dit förstod jag. Då var det min tur att krama toaletten, istället för hinken.
Harry var så gullig med mig, när jag kramade om toastolen och han var där inne med mig, då klappade han mig på ryggen (kändes som att han menade - Det blir bra det här mamma...). 
Älskade lilla barn!

Per var mestadels liggande hela gårdagen och var helt slut i kroppen, vilket även jag blev. Så det var guld värt att kära farmor kom och var ute med Harry en stund innan läggdags. Per la Harry sju och då la vi oss också, skönt och behövligt!
Idag har det varit betydligt bättre! Både min och Pers kropp har dock varit helt slut. Minsta lilla kraftansträngning har gjort att vi fått vila en stund efter det. Vi har riktigt sett hur frustrerad och less Harry har varit idag, men som den guldkille han är, har han överlevt utan större problem =] Efter middagen slog jag på Mora träsk, som han tyckte var ganska roande - en liten stund... Sen klädde vi på oss och tog en promenad med Kajsa innan läggdags. Skönt men kroppen var helt slut när vi kom hem!

Hoppas innerligt att pojkarna slipper magsjuka! Och hur vet man om Evert får magsjuka? Han kräks ju mycket varje dag.. Och får såna små magsjuka eller hur är det med den saken?


- Evert uppdate

Jag och Evert kom nyss hem från BVC. Inte undra på att han har gått och blivit rund om kinderna, han hade så gott som gått upp två kg på en månad!! Tungviktar´n våran :D
BVCssk såg dock inte sådär jättenöjd ut.. Frågade om hon tyckte vi gav han för mycket mat, vilket jag absolut inte tycker - ökade på mängden mat igårkväll, och hon sa att om han inte stagnerar snart måste vi ta en titt på det där.. Hmm.., antingen går han upp för lite eller så för mycket. Det är aldrig bra!

Han är ett kräkbarn så jag tycker det är svårt att veta om han får i sig det han behöver, och det får han. Och lite därtill ;) På tvåmånaderskontrollen vägde han 4680g och nu väger han 6570g, är 59.5 lång över havetoch huvudet är numer 42cm stort i omkrets!

Tog även upp med hon att Evert har så svårt med bajseriet, vi ger messmör i varje flaska och ändå måste jag hjälpa han på traven! Hon tyckte vi skulle testa bifidus, börja med att byta ut en flaska per dag och hoppas på bättring. Så nu slutar vi med messmör och hoppas på att detta hjälper. Messmör är visst inte så bra att hålla på och ge sådär...

Idag fick han även sin första vaccin! Och inte bara en spruta, utan två. Det gjorde så ont för han, stackarn. Tårarna bara rann nerför kinderna. Hon var snäll och började med den som gjorde minst ont och sen den som gjorde ännu ondare. Vi får se hur han har det i benen i eftermiddag, har bunkrat upp med alvedon =P

Nu ska jag gå och ge han bifidus för första gången.


Må gott till nästa gång!

- Billig och bra

Vars ska man gå och färga håret?!
Är ute efter en frisör som är billig och bra, nåt tips?! =]

Kanske skulle jag ha gått till en frisörelev, dom brukar väl ändå vara ganska ok? Jag är ju heller ingen sån som är jättekräsen, ser det bara ok ut är jag nöjd! I allafall om jag betalar mindre för det :]


- Lilla hjärtat

Grattis lilla hjärtat på tremånadersdagen!








- Våra hjärtan!

Inga ord i världen kan beskriva vår kärlek till er.
Vi älskar er av hela våra hjärtan, våra älskade pojkar. De finaste som finns!!!



♥     ♥     ♥


- Hejkomochhjälpmig

♥Varför är det alltid så att om man t ex ska på stan eller handla som hastigast och ser ut som hejkomochhjälpmig, varför ska man just DÅ träffa på flera som man känner?! De gånger jag sminkar mig, fixar frillan och inte har mössa på mig, då träffar jag minsann ingen 'kändis'... Det slår aldrig fel! Inträffar detta fenomen bara för mig?!


Som ni kanske förstår var det så för mig idag... Det var inte första gången!








Harry har äntligen, efter en veckas dålig aptit, börjat äta bättre igen! Det är himla skönt, aldrig kul att se att ens barn inte äter ordentligt. Hoppas nu bara att det håller i sig. Älskade hjärtegryn ♥

- Glad


Imorse när vi höll på att klä på oss för en utevistelse ringde svärmor och ville kidnappa storebror, vilket hon givetvis fick! Där fick han tillbringa hela dagen och jag tror, eller vet, att det inte gick någon nöd på honom :]

Själv tog jag lillebror i vagnen och hunden i kopplet och gick till affärn och köpte hem lite gott bröd och pålägg som jag bjöd Per på när han klev upp, mysigt! Ibland är man allt bra.
Sen följde jag och lilleman Per som hastigast till stan, medan han sökte sitt sökte jag efter ett par solglasögon med band runt huvudet så dom sitter på plats på det lilla huvudet vackra vårdagar som nu stundar och den kommande utlandsresan! Tack vare att vi stötte på Linnéa, Niklas och lilla Herman så fann vi det jag sökte och på ett ställe jag absolut inte hade en blekaste aning om att dom sålde solglasögon, på Länshem(?!) ! Prisvärda också för den delen.




Jag är så otroligt glad för att våra barn har så fina mor- och farföräldrar, att dom VILL umgås med sina barnbarn. Det är det inte alla som är berkikade med, tyvärr. Önskar dock att alla barn hade släktingar som bryr sig om dem och älskar dem såsom våra gör. Vi är tacksamma för det ♥


- Vilken helg!



På eftermiddagen i fredags åkte vi hem till mina föräldrar för att lämna pojkarna där över natten. Det var första gången Evert sov utan varken mig eller Per.
När vi lämnat av dom åkte vi raka spåret hem, fick mig en powernap i bilen på ca 10 minuter, väl hemma var det bara att göra mig klar för att sen åka och köpa mig något ätbart och sen infann jag mig på jobbet! Ja, ni läste rätt! I fredags jobbade jag och det var superroligt!! Jag var nervös i början eftersom jag inte jobbat sen i somras, men det gick bra, jag fick ha hand om den sidan jag har varit på och sen så är man inte ensammen heller, vilket är skönt. Himla roligt att jag blev utringd, första gången jag jobbar natt där men hoppas inte det var sista gången =] Natt är ju egentligen det optimala att jobba när man har barn, me like!

När jag slutade tio i sju i lördags, åkte jag hem och väckte min kära karl och sen åt vi frukost tillsammans. Sen var det bara att klä sig för våran skotertripp.
Klockan åtta var vi klara och lämnade gården. Sova är väl ändå överskattat?! ;P

Vårat mål för dagen var Storsund, och hur länge det skulle ta dit visste vi ju inte så jag tyckte vi skulle åka direkt från morgonen, vilket var lika bra... 3½ timma senare hade vi nått vårt mål! Väl framme åt vi lunch och sen la vi oss på ett liggunderlag, jag somnade på två röda! =]
Blev bara några minuters sömn, för sen kom Per på att vi skulle köra skoter till Älvsbyn, eftersom att vi likaså skulle dit senare, så slapp pappa komma och hämta oss.
Efter att ha fått vägen beskriven tog vi skotern och fortsatte resan. Vi hann inte långt så hade vi glömt hur vi skulle köra, så vi gissade oss fram, och insåg sen att vi kört fel.. Skulle vända och så fastnade vi. REJÄLT! Per var jävligt less, vilket var förståeligt. Hur lätt är det att skjutsa någon, där lederna hade drevat igen?! Hamnade man minsta lilla utanför var det bara att 'bryta' upp skotern på 'leden' och gick inte det vara det bara gasa och hoppas på det bästa! Vi ringde efter hjälp men innan dom dök upp, hade vi med gemensam kraft fått loss skotern ock började möta vår hjälp. Hjälpen fick leda oss upp på den led vi skulle följa och när vi väl kom på den leden gick resten av resan ganska smärtfritt ;)

Hela resan fick jag hålla ett fast grepp runt Per, vara beredd när han gasade till och luta sig åt det håll det behövdes.
Att jag hade en ryggsäck som säkert vägde 20 pannor på ryggen gjorde inte färden skönare, och den bidrog ännu mer till den hemska träningsvärken jag fortfarande har kvar, två dagar senare :P Att jag sen fick gå/krypa/plumsa i pudersnön några gånger förstärkte träningsvärken!
Livet är bra härligt! :)
Vi fick i allafall ihop ca 11 mil på skoterns dyna.



Vi grattade min kusin på eftermiddagen/kvällen och jag kan säga att mina ögon verkligen kämpade för att hålla sig öppna! Men dom klarade uppgiften galant :P
Att det vart en tidig lördagkväll var behövligt, sen att jag även fick sovmorgon igår var guld!

Även igår blev det en tidig kväll, men kroppen skriker efter sömn, så det var bara lyda den =]


- Billös

Ibland blir jag sådär extra glad av att ha en underbar sambo. Som i natt... Var upp och skulle värma mat till den minsta familjemedlemmen, Per har kommit hem och ligger i sängen och vad ser jag ute på uppfarten?! INGEN bil! Trodde först att den kanske blivit stulen... När jag värmt maten och gått tillbaka till sovrummet frågar jag han var hans bil är -  i garaget får jag till svar. Men var är v70n då? Den har jag lånat ut till xx, hans bil var trasig och står på volvo, han behövde ta sig hem till Moskosoel, fick jag till svar.
Visst, det var jättesnällt av Per att låna ut den, det vill jag att andra också skulle göra om Per var i samma sits. Men INTE idag!! Jag och pojkarna skulle ju till Luleå och hälsa på Sandra och Ammy, när vi för en gångs skull trixat ihop en dag som passar oss alla.. Visst, vi har en till bil, men den ska Per ha, mitt vad det är måste han möta upp xx någon annanstans än i Piteå för att byta av han.

Så är det någon som har en bil till övers att låna ut, hojta! =)

Sen att storebrorsan tyckte det var morgon klockan 05.00 gör dagen inge bättre!! Visst, han var nöjd att vara 'instängd' med oss i vårat sovrum ett tag så jag kunde slumra till, hoppades att även han skulle det, men icket! Hade det inte varit för att jag var tvungen att byta bajsblöja på han hade vi varit kvar där inne än! Det är bara att gilla läget. Äta lite frukost, hoppa i duschen och invänta faderskapspåskrivelsen.. Hade eventuella planer på att åka till Linda och Alice och hälsa på, men känner mig inte på topp för det. Får se hur det känns efter duschen.



Vi få se hur den här dagen egentligen slutar...
Hej!

-Tävling

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke härifrån hos malla, gör det du med!


RSS 2.0