- Tiden som gått

Påsken har kommit och farit. Med den kom även magsjukan tillbaka till den unge herren i huset. Från torsdagkväll till tisadag, om jag minns rätt, kräktes han med  jämna mellanrum. Emellanåt var han dock som vanligt, med undantag för lördagen, då han var helt utslagen och slö. Han repade sig och blev kryare. Tack och lov!


Majskrokar är gott, speciellt om man får gräva själv i påsen!


Far och sjuklingen myser


Utsikten från berget framför Galtisbacken





Det nya hotellet som ligger mitt i berget :]




Sitter i morfars famn






En god gärning har jag också hunnit med sen sist. Såg ett par nycklar liggandes på Coopparkeringen en dag när vi var där och handlade, tog upp dom och lämnade in dem i kundtjänst. Hoppas jag gjorde den människans dag till en bra dag.

Varför blir man erbjuden jobb när man inte kan?! Som nu när Harry kräktes, klart dom inte vill att jag ska komma och jobba, även fast jag själv vill.. 

Skulle vilja göra om lite här hemma, göra det lite sommarfint, men som vanligt vill inte plånboken detsamma. Nåja, jag ska vara glad att jag har tak över huvudet, det är det inte alla som har!

Ibland kommer en susandes känsla över mig av att jag tagit mig vatten över huvudet, men det är klart jag ska fixa det. Har ju gjort det förr, så varför ska det inte gå denna gång?! Det är ju dock bara under en period, så det är ju inte nån längre tid.

Om någon ska göra en beställning från HM, får ni gärna hojta till, i så fall vill jag gärna skicka med en beställning :)

Känner någon att den har mycket energi på lager är det fritt fram att komma hit och göra en riktig vårstädning! Skulle behövas en rejäl omgång! Jag kan fly fältet så ni får arbeta ostört =)

I tisdags tillbringade vi hela dagen med fina Sandra och hennes underbart söta dotter Nora, vi var hos hennes föräldrar där jag gjorde något jag inte gjort på flera herrans år, jag red ! ! ! Var ovant men himla skoj, även fast jag bara skrittade, men ändå! Fick verkligen blodad tand!

Igår mötte vi först upp Louise och Levi på Cykel, sen inväntade vi Sandra och Isa med barn, sen begav vi oss mot Jessica och Ville för en mammaträff. Mötte även upp Hannah och Ella efter vägen. Vädret var helt på vår sida så det blev att sitta ute hela tiden, vi grillade lite och surrade. Trevligt som vanligt!









Kajsa var både rädd och nyfiken på samma gång av dessa bjässar ;]



Harry har premiäråkt cykelvagnen som han fått i förtidig födelsedagspresent av farmor och farfar, som han verkar stormtrivas i den! Tack!





Såhär snygg var trollet idag när hans mormor och mormorsmor var förbi!








- Hejdå!

Nu väntar vi bara att på Per ska komma hem med skotern från service, sen packar vi in alla väskor och dylikt i bilen, sen beger vi oss upp till Galtis, Arjeplog under påsk. 
Kommer bli grymt härligt, men trångt! =)

Glad påsk på er alla!
KRAM


- Kär ägodel

Just inkommen från en promenad, lillkillen ligger och sover i vagnen, Kajsa likaså och jag sitter här och varvar ner lite innan det är dags för lunch och packning av badväskan.
Måste bara säga att jag tycker att Kajsa är en himla duktig hund för att vara en jakthund! Inte är det alla som har sina norrbottenspetsar springande lösa under promenader, inte heller låta dom gå lösa efter gångvägen!
Jag har varit sån att jag har kopplat Kajsa direkt jag ser någon komma gåendes emot oss, men numer gör jag det bara när jag ser att den som går har hund med sig. Jag vet att Kajsa inte skulle göra något men eftersom att man aldrig vet hur andras hund/hundar reagerar om Kajsa skulle få för sig att springa fram till den hunden/hundarna, tar jag det säkra före det osäkra. Sen finns det ju hundägare som inte tycker om om man har hundar lösa.. 
Kajsa är ju fortfarande valp och väldigt busig av sig och lyssnar inte alltid på sin matte. =)

Mörkläggningsgardin är numer en kär ägodel, och värd varenda krona (även fast den inte var dyr..)!
De senaste veckorna har lilleman behagat att oftast vakna mellan halv sex - sex, men igår satte vi upp rullgardinen vi köpte i fredags och vilken överraskning när jag hörde att att han vaknat och tittade på klockan; 07.32!!! Dock vaknade han halv tre och åt, men det gör inget när han sov såhär länge på morgonen :) Är det bara en engångsföreteelse? Det  återstår att se!

Helgen har varit mysig!
I fredags var vi först och åt lunch på subland med Sara och André. Ångrade dock att jag tog bakad potatis, men då vet jag det till nästa gång!
På eftermiddagen åkte vi förbi hos Hanna och Jens en snabbis för att se hur dom bor, mycket fint! Nästa gång blir det dock en längre visit! Direkt därifrån åkte vi till Norrfjärden och blev bjudna på middag hos P och E, årets första grillning och SOM det var gott! Jag var dock väldigt trött och sliten och somnade i deras soffa på kvällen - vilket trevligt sällskap man är.. :/

I lördags var vi först hos Harrys farmor och farfar och hälsade på, därifrån var vi också tvunga att skynda oss, snabbt hem och duscha och göra sig klar för att sedan åka mot annelund för en sammanstrålning av middag hos Stina, Daniel och Eric. Mycket gott och trevligt, avslutade kvällen med lite wii, och fy vad roligt det var =)) men svetttigt, min klänning åkte av, tur jag hade linne och leggings under ;D Att jag sedan kände av lite träningsvärk är en annan femma!

Igår när Per och Jens for och fiskade så städade jag till här hemma, dammsög, gjorde en 'tavla' till Harrys rum, rensade i det lilla förrådet -än är det dock inte klart. Jag vill även ha upp en lampa och en hylla i Harrys rum, men vi hade inga mollypluggar heller inte 'änden' till lampan, så det får vi fixa någon annan dag! Och till råga på allt; Harry sov 3½ timma ute i vagnen! Så länge har han bara sovit uppe i Galtis.. =)

På förmiddagen idag har jag och lillkillen varit och handlat lite inför middagen, var även och köpte nya badbyxor till han, men prislappen får sitta kvar till jag kollat om hans andra ligger i någon upphittarlåda =)

Nu lunch sen badet!

Ikväll ska jag ta mig lite egentid och åka och hälsa på Malin, var så längesen vi träffades!! Men bara därför kommer väl Per jobba sent.. Äh, då får Harry följa med!

Ha en bra början på veckan!
Kram!

- Sanslös!

Jag är jävlat sanslös!!
Det är inte bara en gång någon av de andra mammorna får påminna mig om saker jag glömt i duschrummet efter badet. Nu när jag håller på att tvätta inser jag att jag glömt Harrys badbyxor där..!! Dom måste vara där, för här är dom då inte. Och jag lovar att dom är borta till på måndag, jävla skit!!
Får nog ta och införskaffa badblöjor istället, de kastar man ju efteråt. Frågan är bara om det finns i Harrys storlek?!

RSS 2.0