- Sommar, sommar, sommar...?!

Åhej bara vad tiden går!

Vi har hunnit flytta in i huset men inte fått ordning allt än.. Det är en del kartonger kvar, saker som ska införskaffas men som det är nu står vi ut med att ha det. Vi har ju då tak över huvudet! :) Allt det andra som jag vill fixa och ändra, köpa till och kasta, det får vi ta pö om pö, Rom byggdes visst in på en dag!

Vi har bott några dagar i huset och så några dagar hos mamma och pappa, sen i huset igen osv., från det att vi fick nycklarna men från och med idag bor vi i huset, i alla fall mestadels ;] Idag har jag nämligen fått sommarlov och det känns så sjukt skönt!! Visserligen ska jag jobba, men jag behöver inte känna stressen och pressen över skolarbeten som inte gör sig själv. Nu kan jag jobba och inte behöva känna paniken över det som är ogjort i skolan! Ändra fram till i början på september (om den information jag fått stämmer) kan jag njuta av att vara skolfri, underbar känsla!

Idag när jag hämtade hem pojkarna från förskolan tog jag även hem alla deras kläder och grejor därifrån, för nu har de också sommarlov så gott som. Jobbar jag får de vara där om det inte passar med barnvakt eller om Per är ledig, men annars är vi lediga. I sommar när jag och Per jobbar ska vi pussla med barnvakter i form av mormor/morfar och farmor/farfar, men som det såg ut nu behöver vi bara ha barnvakt ca 10 dagar sammanlagt på hela sommaren, det tycker jag är överkomligt. Till hösten börjar pojkarna sin nya förskola här i Piteå, kommer bli spännande men jag tror också att det kommer bli superbra!


För att vi någon gång ska bli kvitt dessa kartonger är det nog bättre att gå och ta tag i åtminstone en nu så det blir en mindre, jag som trodde sakerna for på sin plats själv, men ack så fel jag verkar ha! ;D


LEV OCH MÅ!

RSS 2.0