- Utflykt

Helgen som var, var jag gräsänka. Men igår lämnade jag pojkarna till varsin moster och begav mig på utflykt till Haparanda med fina Hanna! Roligt att hitta på något med henne som även hon var gräsänka! Inte ska vi bara sitta hemma medan karlarna roar sig! :]


Ikväll har jag varit på mitt andra föräldramöte, det känns vuxet det där. Men det är bara inse att man blir äldre! Även fast jag är närmare 20 än 30 ;)



Jag hade visst inget på hjärtat ikväll, så då tror jag att jag ska läsa lite till tentan imorrn!

Hej hej!

- Rusar förbi

Dagarna rusar förbi i rasande fart, men får inte alls så mcyket gjort som jag skulle behöva tyvärr!! Känner paniken krypa sig på. Men vad göra, bara ta en dag i sänder och göra så gott jag kan..

Helgen som var tillbringade vi i Umeå tillsammans med våra underbara vänner! En natt på hotell med en supergod trerättersmiddag i hotellrestaurangen. Gott i glasen hade vi hela kvällen lång och vi dansade loss på schlagerbaren så jag kände av det i kroppen dagen efter! Vadå otränad, jag?! ;D
En underbar helg minst sagt!

Evert har haft inskolning ett par dagar nu och det går prima ballerina! Han bryr sig inte när jag far, tittar bara bort och vill inte vinka och hem vill han inte heller! Jag tar det som ett gott tecken, om än jag vet att det kan blir tårar när han börjar inse att jag faktiskt far och lämnar honom. Jag tror dock att Evert kommer vara en riktig "dagis-kille".
Harry den stackarn har varit sjuk hela veckan. Han hade börjat hosta i helgen hos farmor och farfar och det bara fortsatte. Det räckte inte ädr utan han har även haft feber på det. Idag ser han betydligt piggare ut, men inte så pas att det blir dagis imorgon. Han får stanna hemma och kurera sig istället så han är piggoch alert för dagis på måndag istället!

Nuförtiden är det mest bara vårkänslor som infinner sig hos mig. Solen strålar, plusgrader, tinade vägar (bortsett från att det föll lite snö igår, mend et pratar vi tyst om) och ljust länge om dagarna! Jag gillar´t!


Det här med promenader måste jag verkligen ta tag i! Jag har insett att livet är inte alltför roligt att leva om man inte får äta det man vill, när man vill. Så för att inte förfalla ÄNNU mer har jag bestämt mig för att komma igång med promenaderna. Jag ska även försöka ta mig till byns gym ett par dagar i veckan för att träna lite. Får jag bara in det till en vana så tror jag att det kommer gå bra, det gäller bara att få det till att bli, jus en vana! Jag känner ju mig själv och vet att jag ger upp vid minsta motstånd eller om det inte blir riktigt som jag tänkt mig. Men jag ska försöka skärpa mig, peppa mig gärna. Det behövs!

Nä, nu ska jag slänga mig i soffan och se slutminutrarna av hockeyn, 1-2 till Luleå än så länge, Heja!!!






- Imorgon smäller det!

Man vet att våren börjar vankas när skinnjackan åker fram, vinterjackan åt sidan och när spolarvätskan börjar användas, jag älskar det! :]




Imorgon är det Everts första dag på inskolningen på dagis, mycket spännande!
Tror dock att det kommer gå super, i alla fall de första dagarna ;] Med andra ord är det verkligen dags att knoppa så att jag orkar med hela förmiddagen. Förmodligen är det inte så många barn där imorgon, det har det inte varit någon dag i veckan med tanke på att det är sportlov i denna kommun. Men jag tror att det kan vara bra med en eller två lugna dagar, innan det verkligen blir allvar för vår lilleprins! ♥

Den dagen när han är färdiginskolad och jag ska för 'första' gången fara hem själv och veta att han ska vara där till jag hämtar hem han och storebror för dagen, kommer kännas konstig! Jag är van att alltid ta med mig Evert hem efter vi lämnat Harry.
Att Evert äntligen börjar kommer göra oss båda gott, det vet jag, men trots det kommer det kännas ovant de första dagarna. Men som med allt annat så vänjer man sig såklart, brukar ju inte ta så ävldigt länge ;]

- Liten blir större



Det tar aldrig slut med saker som pojkarna behöver verkar det som!
Ja mamma, det finns faktiskt något som dem behöver. Inte bara sådant som jag tycker dem behöver! ;)

Efter söndagens grillning när Harrys handskar var på torkning på sidan av brasan så märkte vi att innertyget hade krympt, dem som redan var på gränsen för små för han. Dem kan inte vara speciellt sköna nu kan jag tänka mig... Jag som hade hoppats på att vi skulle klara oss med dem hela våren också, men tydligen inte!


Jag har fått tips/fått höra att Hestra har bra handskar, men vad rekommenderar Du?
Vad har Du för vinterhandskar på ditt/dina barn?!



Som att det inte var nog med det, så verkar Harry ha skjutit i längden rejält!
I princip alla mjukisbyxor är precisa i benen eller för korta! Herregud, han var ju nyss nykläckt! ;P
Ett par har han 104 i och dem sitter bra nu, så hädanefter blir det att köpa mjukisar i 110 tror jag minsann! Jag tycker dock det är konstigt att mjukisbyxorna är så små medan jeans är för stora eller bra, i storlek 104?! Har ni samma 'bekymmer' hos era barn?








Åh, vilken rolig dag vi haft på skolan idag! Dagar som denna borde alla skoldagar vara :D
Idag har jag lärt mig ta tre ackord på gitarr och förutom det, har vi lekt hela eftermiddagen!
Skitskoj enligt mig!
Såna här dagar får en att tänka bortom alla tråkiga och jobbiga uppgifter som ligger och väntar för en stund. Det behöver jag!


Näe, nu har hårfärgen fått sitta i lite för länge, bästa att hoppa i duschen och göra sig klar för natten. Ny skoldag imorgon!!




RSS 2.0