- Trött, tröttare, tröttast!

Nedräkningen har nu slutat, äntligen har Per semester!!!

Först nu när han är hemma märker jag av hur trött jag EGENTLIGEN är. Visst, jag har varit hemskt trött sista tiden, men nu när han är hemma slappnar jag av riktigt ordentligt och kan lämna ifrån mig barnen med gott samvete till han, och då kommer tröttheten över mig. Jag orkar inte kliva upp ur sängen, och trots sovmorgon kan jag somna i princip direkt jag lägger mig ner under dagen. Det är väl nu de sex månaders osammanhängande nattsömn tar ut sin rätt...
Ska bli skönt att kunna dela allt med Per nu när han är hemmavid i fyra veckor. Vem har sagt att man har semester när man har barn? =P


Det är inte alltid kul och skönt att vara veckosärbos :(



På onsdag ska vi ner på byn för att hämta ut en nummerlapp till Harry. Han ska nämligen springa knalleloppet i Lomtjärn på fredag! =]
Hoppas han kommer tycka det är roligt och att han vill springa. Men det tror jag han kommer göra, om alla andra barn springer vill han väl göra som dom :D

Kom dit och heja vettja!


- Stolt, stolt!

Harry har inte bara kissat en gång på toan idag utan snarare 5-6 gånger!! Mycket var nog för ett Levi var här och visade hur det minsann skulle ske! =P Nu hoppas jag bara det här håller i sig..
Han, liksom jag, vart mäkta stolt varje gång han kissade! Det har tillochmed varit på hans initiativ att gå på toa. Jag har bara följt efter för att se att det kommer något, vilket det gjort! Duktiga, duktiga pojke!! :)


- Måste mogna...

Till frukost idag avnjöt vi svärmors goda mjukkakor.
MUMS säger jag bara!!

När Evert äter gröt, så får han katrinplommon till det, för att hålla magen igång. Idag och en gång tidigare, så har Harry velat ha katrinplommon att äta bara sådär. Okej, visst får han det. Idag åt han dock nästan en halv burk, så vi får se om vi får oss något roligt kalas sen idag! :P

Och på tal om kalas så gjorde lillebrorsan ett, och medan jag höll påatt tvätta han så tog storebror fram sin 'toaletthjälp' - vet inte alls vad den heter, och där satte han sig. Det brukar han göra då och då, men det har aldrig hänt något. Han tog papper och skulle torka sig, som alltid.. Och då ser jag att det är en droppe på snoppen. Så mest troligt har han kissat på toaletten idag!!!
Wihooo! =)
Sen att han tog papper mest bara för att få slänga det i toalettstolen är en annan femma ;) 


Harry är en kille som måste få tid på sig. Han fick en motorcykel av Per som man kan köra, men det tog typ 2 veckor innan han tordes köra med den. Det verkar som att det måste mogna fram för han. Samma med toalettstolen.

Vi har även målat hans nya säng och tagit upp den i hans rum. Det tyckte han var jätteroligt och skulle minsann sova där i från första natten. Men han blir så arg/ledsen/rädd, ptjaa.., nåt sånt när vi ska gå därifrån så han bara skriker och kommer efter.
Vi har kvar resesängen som han har sovit i och har lagt han där i vissa kvällar istället, så han ska känna sig tryggare, men han är likadan numer när han ska bli lämnad där. Skrik, gråt och dylikt. Han som varit så himla duktig med att somna själv. Vi har bara behövt lägga ner han, krama och pussa han, säga tack för idag, älskar dig och godnatt typ. Sen kunnat gå ner och han har somnat av sig själv. Det är numer ett minne blott...
Får hoppas att det mognar med sängen och att han snart börjar känna sig trygg igen!

Om någon haft samma problem tar jag tacksam emot tips!  


NU är det verkligen dags att ta sig ut i det underbara vädret!! Här kan vi ju inte sitta längre.
Det är så typiskt att det ska vara så fint väder när vi ska iväg. Idag ska vi nämligen till tandläkaren med Evert. Hallå, ett halvår gammal och ska redan till tanids... I Piteå är man minsann 1 år, men i Luleå verkar dom ha andra bestämmelser?! Nåja, han har ju två tänder att visa upp så ;)

Ha en underbar dag gott folk!

KRAM KRAM


- Lovely

Vilken mysig kväll!

När pojkarna var nattade, kom kusin hit. Vi drog till grannens häst och rastade oss på hästryggen.
Så underbart!
Jag bara älskar hästlivet ! ! !

När vi kom hem åt vi lite kvällsfika och surrade på, så mysigt så. =]




- Det funkar!

Lunarstorm funkar visst!! Till den 8e augusti. HAHAHA, jag bara måste kolla runt där!! Vad jag skrev i bloggen och titta på bilderna.. Kanske bjuder på en tjuvtitt senare! ;)

- Gamla sidor

Haha! Jag är sällan in på min sida på familjeliv, gick dock just in där bara för att kolla. Sist jag var in där var 2009-12-08 alltså dagen innan Evert anlände till världen! Dvs ett halvår sedan..

När jag ändå var in på gamla sidor, kom jag att tänka på lunarstorm. Så tänkte kolla in och se hur den sidan ser ut nuförtiden. Jag möts dock av en text som säger att lunarstorm har stängt ner. Numer finns istället LS8 om man är ungdom och fortfarande vill träffa nya vänner.. Jag har då aldrig hört talas om LS8, har ni?!

Måste, av ren nyfikenhet, gå in på den sidan bara för att kolla.. :]


Vilka gamla sidor hängde ni på förr? Jag kommer ihåg smurf/skurk eller vad sjutton den nu hette.. :P Roligt stt tänka tillbaka på gamla goda minnen ;) 

- Åksjuk?

Det verkar som att Harry är/har blivit åksjuk. Anledningen till att jag tror det, är för att han nu har kräkts två gånger i bilen bara sådär. Vi har turligt nog nästan varit hemma/framme båda gångerna. Han har, vid båda tillfällena, ätit typ direkt efteråt, så någon magsjuka har det inte varit tal om.


Min fråga till er är; hur ska man göra med ett barn som är åksjukt?!


- Andas ut

Evert har numera börjat sitta väldigt stadigt. Visst, ibland är han lite för rund under rumpan och tittar han för långt åt sidan så ramlar han omkull. Sitter han dock och fokuserar på en leksak eller något annat kan han sitta flera minuter i sträck!

Igår upptäckte jag att det börjat komma upp en liten bissing på herren. Idag skymtade även tanden bredvid lite, den har dock inte kommit upp riktigt än. Han blir förövrigt ett halvår på onsdag. Vars far tiden?! Han, liksom sin storebror, ska ju vara mina små bebisar, bara inse att dom växer och blir stora, för fort bara!! :]

Vi var och hälsade på Harrys kommande dagis idag. Det tyckte han var superroligt! Får hoppas han kommer tycka det är lika roligt när det väl är dags! Om vi nu blir kvar här så länge.. =]


Everts dop har kommit och farit. Skönt att det är bortgjort, nu kan jag äntligen andas ut ordentligt! För SOM jag har färdats i veckan... Skönt att det här är en lugnare vecka, det behövs!



Min tumnagel har för övrigt gått av, jäkla skit!!

- Till Lina..

Lina; Jag har svarat i föregående inlägg!

RSS 2.0