- Vilket år


Det börjar dra ihop sig för ett nytt år.. Vilket fantastiskt år vi har haft, det absolut bästa i hela mitt liv! Världens finaste lilla kille har förgyllt våra liv till tusen, han är helt klart det bästa som hänt oss ! ! ! Utan tvekan.





Sista två dagarna på detta och de första dagarna på det kommande året ska vi spendera uppe i Arjeplog, Galtis. Ska bo i husvagnen, åka skidor, skoter och kanske fiska lite. En lugn och skön avslutning/början på året.


Jag vill bara önska er alla ett GOTT NYTT ÅR !


Ps
. Sätt inga nyårslöften som ni inte kan hålla! =]


ajjkija

I helgen är jag gräsänka . . . Har ju Harry så det går ingen nöd på mig! =)
Malin följde oss på stan idag och jag slösade en massa pengar på kläder - till mig själv!! Det var inte igår, men dock välbehövligt! Hoppas jag komme trivas i det bara. 
Efter stan for jag och Harry en sväng och hälsade på Stina, Daniel och lilla Eric, trevligt, trevligt.

Imorgon ska jag på IKEA ! ! =]
Lilleman får vara hos farmor och farfar, han får det nog bättre där än att sitta i en kundvagn hela dagen. Och jag tror inte dom är ledsna om att få rå om barnbarnet!

Dags att krypa till kojs, upp med tuppen imorgon!

Avslutar med lite bilder på våran lilla älskling, enbart för mormors skull!



                             

Håll tillgodo mamma! :) Ses snart!

- 1a julen över

Nu är Harrys första jul över! Julen har verkligen blivit roligare när vi har en liten en att fira med. Och för första gången på väldigt länge hade vi tomte, eller tomtemask i alla fall. Pappa Per fick agera tomte, men Harry var inte så överförtjust i att få träffa tomten. Det är inte så konstigt, masken ser ju inte alltför trevlig ut! :] Vi fick julklappar som vi är otroligt nöjda med, vi måste ha varit snälla hela familjen! Tusen tack mamma&pappa/mormor&morfar, mostrarna Ida&Anna, svärmor&svärfar/farmor&farfar, faster Anna och 'gamla'!




Såklart finast på stället ! ! !

        


Harry träffar tomten för
första gången

   

Känns tryggare att sitta i
pappas knä och öppna paket




Öppnar paket med mamma





Premiäråker bilen

 

Jag




Idag är det juldagen, vi har inte alls några planer. Är det någon som inte heller har något att göra och vill hitta på något - hör av er!

Vi kanske ska iväg med skotrarna en sväng idag, får se hur det slutar :]

Kram från oss!

-Som en tupp

Nu är det helg, julafton närmar sig med stormsteg!

I torsdags hade jag och Harry besök av Stina och lillEric, nog har han blivit större, men liten ändå, lilltrollet!

Igår var jag och Harry uppe med tuppen. Klockan ringde kvart i 7, det hör verkligen inte till vanligheterna att vi är vakna så tidigt!! Är man så illa tvungen så är man.. Var och lämnade in bilen och sen promenerade vi hem, så kvart över åtta hade vi redan varit på en 45 minuterspromenad (!). Sen vid lunchtid vart det en liten vila för oss alla tre. Mycket skönt och välbehövligt.
När Per slutade åkte vi nästan direkt till mormor och morfar/mamma och pappa. Till middag bjöds det på plankstek, gott!
Natten tillbringades även den här, mamma hade gjort det så mysigt i 'vårat' rum =]

Per och pappa är ute och åker skidor med hundarna. Jag och mamma sitter bara och surrar, Harry har legat ute och sovit men har precis vaknat, lill♥t vårat!

Ikväll är vi bortbjudna på middag hos P och E, blir säkert mycket trevligt, som vanligt!

Mysdags med min lillaälskling nu!
Hoppas ni alla får en trevlig helg.
Kram


- Tänk inte!

Huvvaligen, denna jul hade kunnat bli den hemskaste i våra liv ! Jag vill inte ens tänka den hemska tanken..


Nu hade jag tänkt klä på Harry, koppla Kajsa och så på med sparklådan på sparken och sen ta oss en liten sparktur! Egentligen skulle man haft broddar så man får någon fart med sparken . . . Men, jag får halka på med bara skorna, det går ju egentligen lika bra :]

Ha en bra torsdag!
KRAM från oss

- 18/12

Idag är ingen vanlig dag, idag är det våran 5årsdag, hurra, hurra, HURRA! =] Första gången vi träffades, minns jag som igår!



Våra 5 år tillsammans har bland annat resulterat i världens finaste lilla gosse, som vi älskar över allt annat ! ! ! ♥



- Tisdag, Håll grytan kokande!

Tisdag idag, igår blev det en ny vecka. Den här gången tyckte jag det var bra att den kom. Det innebär att Per nu bara jobbar onsdag-fredag och sen är han långledig till i januari, ska bli skönt att ha han hemma!

Helgen har passerat i rasande fart, som alltid! Vi har i helgen skottat en massa snö, Harry har premiäråkt skoter (!), dock bara ca 3 meter, men ändå! :]  I söndagskväll hade vi en vårda-relationen-kväll, var på bio, bara jag och Per. Skönt att komma ifrån bara han och jag, om än bara för en stund. Fredag och lördagkväll har vi även haft främmande, trevligt!



Vi kämpar fortfarande med Harrys sömn, men det ger framgång. Igår skrek han bara 5 min, peppar, peppar!!

Idag har vi haft besök av Jenny och Harry har fått 'öppna' hans allra första julklapp, det var superfina kläder som han kommer bli så snygg i, tusen tack Jenny!

Igår var det mammaträff på BVC, efteråt åkte vi till Emmeli och sötLucas och såg hur dem bodde, superfint! Jag vill också flytta till hus, ett riktigt hus!

Imorgon ska vi på mammaträff med källbomammorna, en sista träff såhär före jul. Blir säkert trevligt som vanligt!

Usch, vi har fått en förtidig julklapp.. Vi blir 1700:- fattigare på fredag, känns jävligt surt! Jävla ruthelvete, var du tvungen att gå sönder såhär i juletid?! Fast det är ju inte rutans fel, egentligen ska jag skylla på Per, men känns bättre att vara arg på rutan :] För dem pengarna hade vi kunnat göra något mycket roligare..

Julen närmar sig med stormsteg, vet inte vad jag ska tycka om det egentligen..
Det blir roligt eftersom att vi numer har en liten grabb som får fira jul med oss, men också trist. Harry blir 7 månader på julafton och jag tyckte det var nyss han kom. Tiden går så hiskeligt fort!!! Låt tiden stå stilla en stund..

Mysstund för oss på Tenor nu, innan läggdags för lilleman.
KRAM från oss

- Peppar, peppar

Igår var jag och Louise, pojkarna och hundarna i Älvsbyn och våldgästade Jenny, mycket trevligt! Hann träffa Therese och Anna som hastigast också. :]

                        Harry vill ge Levi en puss!



Idag var vi på familjens hus med Louise, Levi, Jessica och Melwin. Efter det gick vi runt på stan och kikade lite. Sen på kvällen så kom Jessica, Elias och Melwin och hälsade på. Vilka söta små busfrön! Jag insåg vad jag troligen måste plocka bort den dagen när Harry börjar stå och gå :)

Igårkväll började jag med tipset jag fick av Therese, när han vaknade igårkväll tog det ungefär 1½ timma innan han somnade om, och nu ikväll 'bara' 45 minuter, peppar, peppar att det fortsätter så. Då är vi snart nere på 0! :] Efter att han somnade igår vid halv tolv så sov han till kvart över 9 idag, skönt!

Nu ska jag ut med Kajsa, tvätta fejan, borsta gaddarna, ringa mannen sen sova, imorgon är det nya äventyr, inte sant? =]

Tack för idag alla inblandade!

KRAM

- Tack

Tack för era tips! Vi får prova oss fram och se om något av dem funkar på Harry.

Idag har vi först varit på mammaträff, sen åkte jag och Jessica med pojkar och hälsade på hos Linda och Alice, supertrevligt som vanligt! :]
Efter det åkte vi till klubbgärdet och hälsade på Louise och Levi en snabbsväng. När vi kom hem kom jag på att det skulle vara glöggmingel i kvartersgården klcokan 19. Jag gjorde mat som idag bestod av makaroner och köttbullar, snabbt och enkelt! Sen fick Harry mat och sen gick vi till ´minglet´.

De flesta vart ju som tokiga när jag och Harry kom (inte på grund av mig, utan på grund av vårt otroliga söta busfrö!) Harry var så snäll och glad under hela tiden, trots att han fick gå från famn till famn. Några av dem hade aldrig trättat ett så snällt och nöjt barn. Snacka om stolt jag var där jag satt!! :] Det måste man få vara ibland, eller?
I julklapp fick vi alla varsin lott - lucialotteriet, från Lions, var det så? Dragning sker 22 december, hoppas på vinsten där man fick 8000 i presentkort på resesäljarna :] Men med min vanliga tur blir det nog inget, men jag kan ju i alla fall hoppas!

Harry fick gå i säng sent idag, klockan 22 somnade han, men sover då än - peppar, peppar!


    SötKajsa i en låda


Bilder från promenaden till svärmor och särfar igår, en fin men kylig dag!
   
                   
                           



Nu ikväll efter att Harry somnat gick jag ut och skottade.. Det är det som är negativt med vintern. De första gångerna kan jag tycka att det är ganska mysigt att vara ute och skotta, men nu tycker jag det kommit tillräckligt med snö, just för att jag inte längre tycker att det är så mysigt! Det syns nog på bilden nedan, jag skottade aldrig klart hela uppfarten, men större delen :] Typiskt också att Per ska jobba em/natt just när det snöar, då kan jag inte bolla över skottandet på han. Får se det positivt, som Jenny sa; gratis armträning och kanske kondition. Då kontrade jag med; och ryggont! :P För det fick jag faktiskt - inte kan det väl bero på dåligt tränad rygg? Nää, jag tänkte väl det ;)




Imorgon ska nog jag, Harry, Louise och Levi och hälsa på hos Jenny om vädret inte är alltför kallt! Ska även förbi mormor/gammelmormor en sväng hade jag tänkt.

Klockan är över 00, dags att gå i sängs för längesen egentligen, så natti!

- poff!

Idag är det 2a advent. Så nu är andra ljuset i staken tänd. Mysigt, men det visar också att det snart är ett nytt år. Tiden går fort, för fort!

Vi trotsade kylan idag och gick till svärmor och svärfar. Svärmor hade gjort en laddning blodkorv - ja, ni hör ju själva hur det låter! Jag som aldrig varken sett eller smakat det hade mina tankar om det.  Det såg ut som en mörkhyad snopp - speciellt när skinnet framtill hade spruckit så man nästan kunde ana ollonet(?)! Jag skojar inte! Hur sugen på en skala tror ni jag var?!  
Per tyckte promt att jag skulle smaka, och tillslut gav jag med mig. Så nu kan jag utöka mitt testområde inom matväg, jag har smakat blodkorv för första gången i mitt liv, 21½ år gammal. Det du mamma, inte illa pinkat av en trähäst, inte sant? =]




Vad gör man när de små liven börjar vakna ½ - 2 timmar efter att dom somnat för natten och inte alls vill sova? Ikväll har vi försökt vagna, utan resultat. Det slutade med att han nu sitter med oss i soffan med världens finaste leende. Någon som har något bra tips på hur man ska få dom att inte vakna eller åtminstone att somna om? Får hoppas att det bara är tillfälligt, är skönt att få lite egentid på kvällarna..

Våran helg har varit bra. I fredags var vi bjudna på middag hos Sara och André, super gott. Tusen tack! Per och Emma kom förbi, killarna gick ut i garaget - som vanligt, medan vi tjejer satt och såg idol, heja Kevin! Vill dock att han ska komma 2a, går ju trots allt bättre för 2an än för 1an..
Igår kom Per och Emma förbi, vi for och åt och sen såg jag och Emma finalen på stjärnor på is, rätt vinnare - såklart! Vars var grabbarna grus om inte i garaget??

Imorgon är det mammaträff på bvc, då får Harry träffa de andra sötnosarna där!

Har förövrigt ringt och anmält oss på babysim, ska börja efter jul. Usch, vad jag gruvar mig! Måste köpa mig en ny bikini som jag sedan måste visa mig i. Stackars de andra som vi ska dela bassäng med! Tur vi har en söt skrutt, så jag hoppas allas blickar går till han och inte mig. Jag får tänka på vad vi skapat, då kan jag väl acceptera att jag ser ut som jag gör.. Gör man inget åt det själv, är det svårt att förändras.

Tror jag ska ta och krypa till kojs. Får se när Harry har tänkt somna bara.. Det blir Pers uppgift, jag har ju hela veckan att lägga lilleman.. Hoppas de kommande kvällarna blir bättre, jag är ju dödstrött vid den här tiden på kvällarna!!

Grattis Lina och Markus till eran lilla son! Hoppas det gått bra och att ni mår bra!
Många kramar från oss alla


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!

Våra killar

        


Våra killar under promenaden förra veckan                         Harry och Malin myser :] 

                                                           

Älskade barn

1a december idag. 23 dagar till julafton och Harrys 7 månadersdag. 30 dagar till nyår och 31 dagar till 2009. Visst tänker jag rätt? :]

Idag var vi på mammaträffen på vårdcentralen. Efteråt for jag, Linda, Emmeli och barnen och hälsade på Jessica och Ville. Så himla fint och mysigt dom hade det!!
Direkt efter det åkte jag och Harry på gangstar klädparty. Mycket läckra kläder, men jag lyckades hålla ganska hårt i slantarna. Endast en kofta vart beställd.

Imorgon tror jag att jag och Harry ska fara på Källbogården och titta på när gamlen har modevisning, blir nog en trevlig tillställning! Först måste dock Kajsa få sig en rejäl promenad, har varit dåligt med det på sistone, fy skäms på oss!!


Åh, jag skulle behöva ta tag i hemmet nu.. Dock finns det ju alltid andra saker att göra som är mycket roligare, som att sitta vid datorn och dega eller gå och lägga sig. Tror dock jag ska plocka undan det värsta medan jag lyssnar på Sonja, Sanna och Shirley på 4an.  Få lite mer julstämning här hemma. Jo, så får det allt bli!

KRAM


                                                         KÄRLEK!
Älskade barn

RSS 2.0