- Människomöten

Igår när jag och pojkarna var ute och gick kom jag att tänka på en sak...
 
Man möter ju ofta folk på sina promenader, det beror i och för sig vars man går, men vi brukar då göra det. Jag är en sån person som vill hälsa på alla jag möter. Tycker liksom det hör till mänskligt hyffs.. Jag må vara från en liten by där alla känner alla, och där man jämt hälsar på varandra, men jag har fortsatt med det jag är uppvuxen med, att hälsa på folk.
Det jag kan bli sur och irriterade över när jag möter folk, är att vissa tittar ner i marken, andra tittar åt ett annat håll och vissa tittar på en men inte hälsar. Varför?! Möter jag en annan människa ler jag och säger hej. Ibland då jag hälsar och jag vet att personen i fråga HÖR och SER att jag säger hej, så tittar bara personen i fråga bara på mig och sen fortsätter gå. Utan att säga hej... VARFÖR?! Endel har så fullt upp med att hålla hårt i sina hundar att dom inte törs släppa ögonen från dom och kolla upp.
Ser jag så hemsk ut, eller tror dom att det är farligt att hälsa? Så svårt är det väl ändå inte att öppna munnen och säga ett ord?




Hur gör ni, hälsar ni på dom ni möter?
Är du en sån som inte brukar/vill hälsa på andra, hur kommer det sig då?


Kommentarer
Postat av: Lina

De blir ju som lite av en reflex de där !!1 Tittar en människa på mig så hälsar ja oftast !! :)

2010-03-12 @ 23:39:29
URL: http://liniz.blogg.se/
Postat av: Malla

det där är lite olika faktiskt. jag brukar försöka möta den andra personens blick och läsa av lite...fast i san hälsarjag inte på alla :P

2010-03-13 @ 06:01:18
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Louise

jag hälsar oftast :)

2010-03-13 @ 08:55:31
URL: http://livetmedlevi.blogg.se/
Postat av: Hannah

Haha men Linda alla är inte lika goa som du ju!

Nej jag brukar inte hälsa bara så där, men om någon hälsar på mig självklart säger jag hej! Oftast går jag ju i min egen värld och tänker inte så mkt på omgivningen och oftast har jag ju musik i öronen så jag hör då inte. Vet inte hur många gånger folk ville fråga om Stig och jag upptäckte inte det fören dom veva med händer framför ansiktet på mig hahah

2010-03-13 @ 10:34:40
URL: http://ellalivet.blogg.se/
Postat av: Ammy

Jag hälsar rätt ofta på folk, och ja de blir ju riktigt förvånad då man säger hej. Vad är det för fel med att säga hej eller le ett "hej"??

2010-03-13 @ 16:15:09
Postat av: Jenny

Blev ingen utevisstelse idag då jag känt mig febrig o inte riktigt kry::'( Men har hunnit med en heldel tentaplugg, så de är väl positivt :)



Jag brukar nog oftast hälsa på folk då jag är ute o går, men de beror på om våra blickar möts, då hälsar jag om dom tittar åt ett annat håll blir de nog så att jag inte hälsar :)

2010-03-13 @ 16:59:43
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Jo det har vi men det kändes som ingen idé att be om en större när vi bara bor här tillfälligt. Mamma kommer ju hem snart och då flyttar vi till lägenhet :) Mamma klarar sig ju med en liten tunna.

2010-03-16 @ 21:21:21
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Jo det har vi men det kändes som ingen idé att be om en större när vi bara bor här tillfälligt. Mamma kommer ju hem snart och då flyttar vi till lägenhet :) Mamma klarar sig ju med en liten tunna.

2010-03-16 @ 21:21:21
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack, kul att höra ! :D De är klart att du kommer att grejja det !! De är bara ringa mig om de känns tungt så ska jag få dig på andra tankar:)

2010-03-16 @ 22:15:10
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Mallan

Hej på dig du! (= Jag tror tyvärr att det bara är hon som tatuerar eyeliner, men jag är inte helt säker. Hon kanske har ngn stand-in för henne nu då hon är mammaledig, vem vet?! (= Kolla på gamla bloggen, kom ju på att jag har före/efter bilder där någonstans! Hoppas allt e fint, kram!

2010-03-17 @ 16:10:24
URL: http://noremorsetattoo.blogspot.com
Postat av: Hanna

haha vet du.. jag tänkte samma sak, vad är han nu ute efter. Än så länge har inget dykt upp, men jag väntar på det faktiskt ;)



vad gör ni om dagarna? :)

2010-03-17 @ 17:21:50
URL: http://hannaaldrin.blogg.se/
Postat av: Hannah

Jo men de ju just det att det kan bli så fel om man påtalar det till fel person..



Hur går det för er då? Bättre med Everts mage?

2010-03-17 @ 21:26:21
URL: http://ellalivet.blogg.se/
Postat av: Ammy

Joo jag vet att de dära kilorna kommer smygande väldigt lätt. Men nu fick jag ju en våg i julklapp och nu är jag ju igång med träningen mer än förut, dessutom tränar ju Ash också, och ibland tränar vi samtidigt men inte tsm. Hur går det med ditt "projekt"?

2010-03-17 @ 22:34:10
URL: http://konstapeln.blogg.se/
Postat av: Lina

De va dåligt m,e bilder å uppdatering i denna blogg tycker jag ! :) SKÄRPNING !!! :)

2010-03-18 @ 19:32:59
URL: http://liniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0