- 100228

Ikväll har vi haft Harry och Everts mostrar här på middag. Det bjöds på plankstek, vilket vi äter typ en gång per år. Gott var det som det oftast brukar vara =]


Får se vad denna vecka har att erbjuda, det enda jag vet är att Per ska bli pappa till Evert. På pappret vill säga... Jag förstår inte det där.. Om man är gift blir karln automatiskt pappa till barnet, men vad säger att folk är mer trogna för att man är gift och mindre trogna om man 'bara' är sambos?! Jävligt löjligt kan jag tycka att det är!


Nu mys med karln innan läggdags. ( Att det är framför tvn med ögonen tittandes på finalmatchen mellan canada-usa behöver vi inte prata högt om.. ;) )


Lev och må!

- Vilken kväll!!

Tack alla inblandade för gårdagskvällens fest! Jag hade grymt kul och längtar redan till nästa gång! Om jag har turen att få vara med även då ;]

Får se här framöver om det dyker upp några osmickrande bilder från kvällen på någons blogg som var med :P Gäller att hålla utkik!




Mamma! Du kommer inte tro mig! Det gör jag knappt själv.. Jag drack först två cider för att värma upp, sen en hel vinare (!) och avslutade med två cider till! Jag tog igen allt förlorat ;) Jag var på topp och hade det superbra! Mår bra idag så det är skönt. Det här kommer jag leva länge på!




Nu har Harry och Per gjort upp eld ute, så nu ska jag klä på mig och lillebror och traska ut. Blir kanske att grilla lunch ute?

Må gott!

- Färga håret

Jag är SÅ sugen att färga håret mörkt/mörkare. Frågan är om jag kommer vilja vara mörk i sommar?! Det är ju inte så bara att försöka bli ljus igen. Inte för att jag är ljus nu, men det är lättare bli ljus som jag är nu, än om jag är mööörkbrun..

Hur ska jag göra?!

Jag vill även förlänga håret, har fått låna förlängning med clips, men det blir som inte samma sak =P Det går inte ihop så bra med mitt hår (kort, relativt rakt med det långa löshåret...), så om jag ska använda det tror jag det blir bäst att antingen göra nån frisyr, eller locka det på något vis. Inte bara ha det utsläppt, rakt..

Vilka i-landsproblem man har, eller hur? ;)


- Varför ?

Varför tänds hoppet gång på gång, för att sedan slockna och falla pladask i sjön?!



Ge oss lite medvind för sjutton!!


- Fettis dag

Idag är det fettisdag som alla vet. Men det inte alla vet, är att jag förr trodde att det hette fettis dag. Fråga mig inte varför. Skulle tro att jag kanske hade svårt för det där med att typ dela upp ett ord om det är två likadana bokstäver bredvid varandra. Ehm, det där tror jag ingen förstod? Inte ens jag! Haha, så ligger det till i alla fall. Nu vet jag dock att det heter FetTisdag ;]


Efter handlingen ikväll, dissade jag den varma bilen hem och tog ut Kajsa ur bagaget och så traskade vi hem. Lite  småkyligt men härligt! Det såg dessvärre ut som att jag hade förfrysit mig på mitt vänstra lår när jag kom hem, var en vit fläck där som kliade. Hmpf, är i alla fall inte första gången det varit såhär...




Helgen som var, var helt underbar!! Skoterkörning (pulka för mig och pojkarna), grillning, sol, umgänge med underbara människor. Kan livet bli mycket bättre?! Tror inte det!



Ikväll när jag och Per satt och pratade, sa han att Harry har gått ett helt år. Helt sjukt vad fort tiden går! Han började visserligen gå jävligt fort, men ändå! Ett år... Det känns inte som att han är många dagar över året, men han fyller ju faktiskt snart två!! :O







Är det någon som vet av en mysig lokal att ha dop i? Det börjar vara dags att fundera på det här med dopet av lilleman... Vill inte ha i någon kyrka, inte för stor lokal, utan ett mysigt ställe som känns hemtrevligt och bra.

-.,-,,

Jag älskar mina barn gränslöst mycket, men inatt var dom fan billiga!! Speciellt den äldre.. Jag känner att det här kommer bli en tung och jobbig dag. Bäst att bara vara hemma kanske?!

- Bortskänkes

Om någon skulle vara i behov av 12 vita tallrikar, 12 vita assietter och 12 vita skålar så säg till! Dom är dock repiga och fula, vissa kantstötta. Därav vårt utbyte av vardagsporslinet.

Det ska kastas men om någon behöver det till en stuga eller något så skänker jag gärna bort det!

- Lördag

På förmiddagen idag åkte vi till Emma och Hugo och hälsade på. Tog en promenad och efter det åt vi lunch och surrade. Trevligt som alltid i deras sällskap!
Väl hemma hann vi säga hej till Per sen åkte han iväg till jobbet. Eftermiddag/nattsveckorna är såå roliga, NOT!
Bara gilla läget!

Evert har somnat i min famn, så jag ska snart gå och försöka lägga han i sin säng utan att han vaknar, vilket är lättare sagt än gjort! Sen ska jag själv krypa till kojs, är så hiskeligt trött!! Natten som var kunde vart bättre. Är det inte den ena så är det den andra.. Det är rart med barn :D

Om någon har tips/förslag på vad jag och pojkarna kan roa oss med imorgon så hojta! Vi kan om inte annat städa och dona, men hur jäkla roligt är det?! Städningen vill jag gärna skjuta på så länge det går ;]



Längtar till lördag, får se hur detta går ;]


- Två månader

För två månader sedan låg vi, för andra gången, på bb och beundrade vårt senaste lilla mirakel.

2 månader... Tiden går fort, för fort!



- Bark, Bark, Bark

Ett inlägg enbart till Bark!

En sådan fin hund kommer nog aldrig skådas, inte av rasen Rottweiler i alla fall... Psykiskt en underbar hund, men det var det fysiska som avgjorde hans öde. Snälla, rara, fina, snygga Bark!! Varför du?!






















- Typiskt!


Fan!
-20 stod det inte på yr.no igårkväll!!
Jävla skit, jag som var taggad på en långprommis.
Men i denna kyla vägrar jag dra ut barnen! Får hoppas det blir mildare fram mot mitt på dagen, säkert blir det det i samma veva som vi ska på bvc, så promenaden uteblir.
Typiskt!


- Ta oss i kragen

Det har varit dåligt med promenader på sista tiden. Så imorgon ska vi ta oss (mig) i kragen och ta en rejäl promenad. Jag, Kajsa och pojkarna. Tror det blir att gå Rågrindsvägen, Annelund, Backen, Kappa, Degeränget och hem.
Om det är någon som är sugen att haka på så säg till!
Vädret visade hyffsade grader och även en sol skymtades på bilderna. Hoppas det stämmer bara :]




- Nöjd!

Jag måste säga att jag är, än så länge, supernöjd med Koumaskorna och Rasavilhandskarna som Harry numer är ägare till! Inte en tillsymmelse till att vara kall, utan är varm och skön efter våra utevistelser. Visserligen har vi inte varit ute när det varit -20, så vid dom tillfällena vet jag inte om dom håller måttet, men som sagt, är NÖJD! Tur är väl det när handskarna var så dyra som dom är! Skorna fick han av mormor, och dom vet vi ju kostar en förmögenhet. Att hon köpte dom i Finland gjorde att dom bara kostade en halv förmögenhet ;) Så med tanke på vad det kostar tycker jag att vi kan kräva att dem håller våra barn varma! =]


- Halvvägs till femtio




Idag fyller min käresta år, halvvägs till femtio som han uttrycker sig!

Grattis från oss!


Ingen tårta har vi, ingen smörgåstårta heller. Inte ens fika finns i frysen. Så vänta er inte något i magen om någon tänkt sig hit. Men det tror jag inte heller. Han jobbar eftermiddag, så det blir inget firande för oss...
Kanske till helgen, kanske inte. Han firade ju helgen som var så tror han är nöjd =]

Nåja, om det ska bli ngåot firande, får han faktiskt ta och fråga om jag kan baka. Det är väl ändå inte för mycket begärt?! :P
Jag ställer mig inte och bakar i onödan, för något gott fika ska inte finnas i vår frys om det inte behövs :]




- Bildkavalkad!

Det har blivit en hel del inlägg utan bilder på sistone. Så nu bjuder jag på en heel drös med bilder.
Håll tillgodo eller hoppa över!



Bilderna är i en väldig oordning, men jag orkar inte fixa det.


   

Storebror busar i storsängen
    
  
Montering av köket Harry fick i julklapp
        

Gräver man djupt nog kanske man finner något...
   

Bus på Nimbys!
       
 
Harrys 2a julafton. Tomten var lite skrämmande i början, sen vande han sig :]
 
 
 
   

Tränar bort julmaten                   Såhär såg gossarna ut på julafton
                              

Mys med pappsen
    

 

Skjutsar dockan
   

Bröderna myser
   

Ger Evert tutten
    

  
 
 


Hjälper mamma med städningen
  

Står i trappen och kollar ut med Rexa. (Bry er inte om att långkallingarna sticker upp som dom gör. Det är mormor som klätt på storebror.. :P)
  
   

 

Semlor var ingen höjdare!
   

Puss på dig, mamma!
 

Fundersam..
 

Vaktar lillebror


RSS 2.0