- Måste mogna...

Till frukost idag avnjöt vi svärmors goda mjukkakor.
MUMS säger jag bara!!

När Evert äter gröt, så får han katrinplommon till det, för att hålla magen igång. Idag och en gång tidigare, så har Harry velat ha katrinplommon att äta bara sådär. Okej, visst får han det. Idag åt han dock nästan en halv burk, så vi får se om vi får oss något roligt kalas sen idag! :P

Och på tal om kalas så gjorde lillebrorsan ett, och medan jag höll påatt tvätta han så tog storebror fram sin 'toaletthjälp' - vet inte alls vad den heter, och där satte han sig. Det brukar han göra då och då, men det har aldrig hänt något. Han tog papper och skulle torka sig, som alltid.. Och då ser jag att det är en droppe på snoppen. Så mest troligt har han kissat på toaletten idag!!!
Wihooo! =)
Sen att han tog papper mest bara för att få slänga det i toalettstolen är en annan femma ;) 


Harry är en kille som måste få tid på sig. Han fick en motorcykel av Per som man kan köra, men det tog typ 2 veckor innan han tordes köra med den. Det verkar som att det måste mogna fram för han. Samma med toalettstolen.

Vi har även målat hans nya säng och tagit upp den i hans rum. Det tyckte han var jätteroligt och skulle minsann sova där i från första natten. Men han blir så arg/ledsen/rädd, ptjaa.., nåt sånt när vi ska gå därifrån så han bara skriker och kommer efter.
Vi har kvar resesängen som han har sovit i och har lagt han där i vissa kvällar istället, så han ska känna sig tryggare, men han är likadan numer när han ska bli lämnad där. Skrik, gråt och dylikt. Han som varit så himla duktig med att somna själv. Vi har bara behövt lägga ner han, krama och pussa han, säga tack för idag, älskar dig och godnatt typ. Sen kunnat gå ner och han har somnat av sig själv. Det är numer ett minne blott...
Får hoppas att det mognar med sängen och att han snart börjar känna sig trygg igen!

Om någon haft samma problem tar jag tacksam emot tips!  


NU är det verkligen dags att ta sig ut i det underbara vädret!! Här kan vi ju inte sitta längre.
Det är så typiskt att det ska vara så fint väder när vi ska iväg. Idag ska vi nämligen till tandläkaren med Evert. Hallå, ett halvår gammal och ska redan till tanids... I Piteå är man minsann 1 år, men i Luleå verkar dom ha andra bestämmelser?! Nåja, han har ju två tänder att visa upp så ;)

Ha en underbar dag gott folk!

KRAM KRAM


Kommentarer
Postat av: Malla

va? ska dom till tandläkaren redan vid 6 mån? en del har inte ens tänder då :) haha, skumt.

2010-06-23 @ 20:26:45
URL: http://www.monstermalla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0