- Rart med barn

Den lugna, beskedliga, snälla killen.., var har han tagit vägen?!

Han 'stegrar' med bilen, lyfter framhjulen och bums i backen, givetvis kollar han på mig medan. Någon reaktion kanske han får..
Han slår även näven i väggen, även då kollar in hur jag ska reagera. Idag slog han sin lillebror för första gången också, när han blev tillsagd så såg man hur han tog åt sig och vart ledsen själv. Grät gjorde han inte, men ögonen tårades och kramade om mig.

När jag matar Evert drar han fram allt från sitt rum. Liksom för att visa att jag inte ska glömma honom. Stackarn, ska nog inte vara så lätt att få en lillebror, när man är van att ha mamma och pappa för sig själv, men som man nu ska dela med en annan.

Det är väl trotsen som kommit. Får han inte som han vill tar han första bästa sak och kastar i golvet. Kan säga som så att det är mycket kastande på golvet hos oss nu.

Från en dag till en annan, en liten helomvändning kan jag kort och gott säga =]



Vi har det jobbigt med maten med Harry, han äter knappt något, men är ändå glad och relativt nöjd. Han är förkyld så det kanske är det som påverkar..

Vi har vaknat två gånger inom loppet av tre nätter när Harry skrikit och när vi kommit in till han ser vi att han har kräkts i sängen. Lilla hjärtat, måste vara hostan som gör att han kräks på natten. Han har givetvis fått komma över till oss och fortsätta sova, och då hostar han inte ens.. Har tvingat i han hostmedicin innan läggdags ikväll och hoppas det är över med kräkningar nu.


På eftermiddagen idag har han suttit i sin saccosäck och sett barnprogram, det har han aldrig gjort förr! I förbifarten har han väl tittat ett par sekunder, men idag satt han ett par minuter! Ganska skönt om jag får säga så :)



Det är rart med barn! =P


Kommentarer
Postat av: Malla

Stackars liten, inte är det lätt alla gånger :( Förhoppningsvis är det bara en (kort) period...men antagligen så kommer det testas både en och tre ggr.

2010-01-14 @ 23:05:26
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: mamsi

åh, lillhjärtat är han redan i trotsen!? men det är klart, han började ju gå föör tidigt oxå, så man vet aldrig.... nåt måste man ju göra för att få uppmärksamhet! han vet och kan allt, storebror! men jobbigt är det som mamma!!!!! kramar, vi syns snart.../mormor, mamma

2010-01-15 @ 09:01:11
Postat av: Hannah

den tiden ska ju oxå komma... förhoppningsvis går det ju över.=)

2010-01-15 @ 23:09:07
URL: http://ellalivet.blogg.se/
Postat av: Sara

Men gulleplutten då. Hoppas hostan försvinner och att han myser på mer i sin saccosäck! :)



.. och att Evert inte får så många blåmärken (men många fler lär han ju få genom åren)!



Kramis

2010-01-17 @ 02:23:49
URL: http://sassabarill.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej du!



Lite besviken när fredagstraditioner går i stupet pga arbete, men det kommer fler fredagar :)



Kom att tänka på en sak, helgen när våra grabbar far upp till trolltjärn för att fira din man halvägs till 50. Vad ska du och dina rara barn göra den helgen? :) Tänkte om vi tjejer skulle kanske ha träffats på lördagen, ätit nå mat och myst lite :)



Nu ska jag slava vidare mina sista timmar för den här helgen!

2010-01-17 @ 10:42:22
URL: http://hannaaldrin.blogg.se/
Postat av: Malin

jo jag har förberett mig på att brösten kommer bli ännu större, hojja, vars ska dom rymmas tycker man?!:p



läser att du har ganska mycke hemma, men du kämpar på bra! du är duktig :)

2010-01-17 @ 13:17:17
URL: http://marilynjacob.blogg.se/
Postat av: moster

ÅÅ lill killen har ju blivit storebror ,,det är en omställning att dela alla nära med lillebror .hoppas han slutar kräkas på nätterna ,,inte kul KRAMAR å hopas det blir lugnare snart med "trotsen"

2010-01-17 @ 20:43:51
Postat av: DONKEN

ja minsann. jga får smyga undan cerazettsen i soptunnan, och bara köra på. hahaa.. pöss

2010-01-18 @ 18:41:08
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0