- Utvilad!

Vem tror ni vaknade kvart över åtta idag av en liten buskille som stod och 'prata' i sängen?! Jo, JAG! Snacka om utvilad jag kände mig! De två senaste nätterna vi sov här vaknade han tio i fem respektive fem. Så höga förhoppningar om denna morgon hade jag inte, men han ville väl överraska mig och ge mig sovmorgon för att jag ska bort ikväll ;) Nåja, hade han vaknat tidigare tror jag inte att mormor eller morfar haft något emot att stiga upp med han :D


Lilleman och morfar for för en stund sen ut och åkte fyrhjuling, något Harry verkligen älskar! Får se när de behagar komma tillbaka. Själv sitter jag här i ett tyst och ensamt hus, funderar på att hoppa i duschen så det är bortgjort, eller om jag bara ska passa på att slöa.. Det sistnämna lät bra, inte sant?!


Ikväll lämnar jag Harry med mormor, morfar och mostrarna, själv drar jag till Piteå för lite parmiddag, där jag får agera båda partnerna i vårt förhållande. Nåja, med det sällskap jag kommer ha kommer det inte göra något, vi får nog supertrevligt! =]



*Harkel* Inte har våran lille kille fått någon gratulation idag! Den som var/är uppmärksam kan se i tidningen, almanackan, internet eller någon annanstans att Harry har namnsdag idag.
Så, se så! Se nu till att han får många gratulationer på sin dag som egentligen inte är så stort ;]

Må gott!


Kommentarer
Postat av: Louise

haha nja du kanske ska vänta ett tag innan du far på boda borg men sen tycker jag att vi ska dra iväg ett gäng dit ;) GRaTTIS LILLHARRY PÅ NAMNSDAGEN ;)

2009-10-10 @ 10:23:42
URL: http://livetmedlevi.blogg.se/
Postat av: Malla

Stort grattis till Harry :D

Härligt med sovmorron!

2009-10-10 @ 10:46:09
URL: http://monstermalla.blogspot.com
Postat av: liina

Grattis på namnsdagen Harry :-) Kramar från oss!!

2009-10-10 @ 15:34:38
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: Stina och Eric

Grattis Harry på namnsdagen =)

2009-10-10 @ 19:08:24
URL: http://stinarisberg.blogg.se/
Postat av: Sara

GRATTIS på namnsdagen, lill-Harry! :)



(Bättre sent än aldrig)



Kramis

2009-10-12 @ 11:50:25
URL: http://sassabarill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0