- Underbar helg

En riktig familjehelg har vi haft i helgen!

Fredagkväll var vi hos svärmor och svärfar där Harry inte bara åt en bulla ;P
Lördag åkte vi iväg till badhuset i Öjebyn, jag stannade dock uppe på kanten och agerade fotograf. Det första Harry gjorde när hans tår nuddade vattnet var att skrika, vilket han fortsatte med ett tag. Det var ingen höjdpunkt att vara i bassängen enligt honom.. 
De andra föräldrarna som var där tittade ganska mycket, man kan ju undra vad dom tänkte..?! Tur hans pappa har tålamod och lyckades övervinna rädslan Harry hade, så efter en stund vart han glad och åkte rutschkana och skrattade. Mitt tålamod hade trytit lika snabbt som han började skrika om det var jag som badade med han..
När vi skulle upp ville han bara stå vid den stora bassängen och titta när dom större barnen hoppade från de höga höjderna =]

Efter badet gick vi runt på kyrkmarknaden, kom inte hem med ett smack! Fanns inget som tilltalade oss, men det är ändå mysigt att gå och strosa på sådana 'tillställningar'. Medan Per tog bilen hem, så traskade jag hem med hund och barn, skönt var det när det för en gång skull inte regnade =]

När vi kom hem så hämtade jag Jens och Hanna och dom var här hela eftermiddagen/kvällen och socialiserade sig med oss! Sara och André kom också förbi på kvällen och hängde gäng.


Idag tog vi det lugnt fram till dess att vi kom på att vi skulle fara på Nimbys värld och leka/busa av oss. Det var första gången vi for dit och definitivt inte sista! Synd att jag är höggravid bara, hade varit kul att krypa omkring, studsa på de stora studsbollarna, åka rutschana och allt man kunde göra där! Bli barn på nytt helt enkelt :]

Träffade även Sandra där. Första gången jag träffat henne IRL. :] Tyckte först att jag såg henne, men jag ville inte stå och glo så då var det kul att hon kom fram och sa hej!


Nu blev det här verkligen ett sånt där inlägg där man skriver idag gjorde vi si och igår gjorde vi så.. Bla, bla bla. Men skitsamma, nu är det skrivet och jag ids inte skriva om så läs eller ej, gör som ni vill! =)


En underbar helg med min underbara lilla familj som snart blir lite större! Igår var det 1 månad till bf, tänk vad tiden har gått fort!! Snart har vi två guldklimpar att rå om och älska, underbart!


Dags för soffhäng med karln och titta klart på Vem kan slå Filip och Fredrik? Heja David!

Kommentarer
Postat av: anna

vilken mysig helg ni har haft. kram

2009-11-22 @ 21:34:12
URL: http://busanna.blogg.se/
Postat av: Sandra och Lovis

Haha.. a, det var kul att se dig också! Synd att vi inte hade så mkt tid att prata bara, ag varhelt svettig efter att ha sprungit efter Lovis hela dagen! =)

2009-11-22 @ 22:51:04
URL: http://spikesandra.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack för igår, helmyys! :)

2009-11-22 @ 23:08:30
URL: http://sassabarill.blogg.se/
Postat av: Sara

Näe, jag håller med, det är alldeles för långt emellan. Och jag är SÅ dålig att höra av mig. Jag ska banne mig bli bättre på det ;)

2009-11-23 @ 11:49:25
URL: http://sa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0