Dan före dan

Vilken dag, i positiv bemärkelse då förstås!
Dagen började med sexmånaders läkarebesöket på bvc. Harry börjar verkligen vara stora killen nu, 8625 tung och 68 lång!

Sen kom Louise och hennes lilla älskling hit, hon lämnade Levi och Nasti och for sen iväg och gjorde prov. Sen har dom förgyllt hela våran dag med att umgås, mysa och surra med oss. Ptjaa.. promenaden vi skulle gå på blev av tillslut. Efter många om och men fick båda pojkarna ligga i samma vagn, men det gick som handen i handsken. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen :]

När Per kom hem och vi hade ätit middag och myst på en stund, gick vi över till Harrys kusin, som har köpt sig en liten valp. Jag och raser är ingen bra kombination men jag chansar med en vild gissning på att det kanske var en jack russel? Grymt liten och grymt söt var han allt - lilltrollet!

Ska nog gå och göra mig klar för sängen, imorgon måste vi vakna till klockan, då är det Luleå som gäller för hela slanten! Jag är övertygad om att det blir en trevlig dag, full med skratt och surr, med Malin, Louise och så pojkarna förstås!

Eva - Det är klart du får komma förbi kring juletid, vi längtar efter dig mycket!! Mycket har hänt sen sist! Stina har fått sig en liten Eric, så himla söt och såå liten!! Hoppas du har det bra i Umeå! KRAM från oss!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Snart är ju våra pojkar lika stora :)

Bestäm tid du, jag är ledig hela dagen :)

2008-11-26 @ 12:19:22
URL: http://jesssicaaa.wordpress.com
Postat av: Anna!

Hejsan!



Jag har några jättebra tips till dig :) 2 sidor där man får presentkort på kläder och prylar helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här gratissidor men dom här två är helt klart bäst och lättast att tjäna poäng genom :)







1. GRATISMODE



Denna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 poäng + att du får över 30 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja :)



www.gratismode.se/?c=3766







2. GRATISKLÄDER



Denna sida är underbar. Jag har nu fått 1250 kr i presentkort därifrån :) Man kan välja att få presentkorten från Gina Tricot, H&M eller JC. Missa verkligen inte denna sida!



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803



Lycka till!

2008-11-26 @ 13:02:13
Postat av: Anonym

åååh men gud, nu längtar ja så otroligt mkt efter att få träffa er, vill hem NU!!:) Vilken härlig mamma du måste va vännen;) Så Stina har åxå fått, oj så spännande:) Ska starta upp me julpyntningen nu, d är så snöigt å soligt å härligt här för tillfället:) trivs superbra. vi ses snart! (kommer att hänga här å följa er fram tills ja åker hem:)) STORA kramar

2008-11-26 @ 14:54:10
Postat av: crazyangel

köpte vår vita gran från ellos förra året. vet ej om dom har kvar dom.. :/

2008-11-26 @ 15:59:50
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Anonym

snacka om glad jag blev idag, när mosters lilla pojke kom och överraskade på jobbet -wee-

2008-11-26 @ 23:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0